«Безперервний політ. МИРазом» – літні заняття завершено!

Закриттям VI зміни мистецький табору «Веселі креативчики» (05.08.2022р.) було завершено літні заняття за програмою «Безперервний політ. МИРазом», що відбувались впродовж червня, липня та серпня 2022 року в чернівецькому обласному центрі естетичного виховання «Юність Буковини».

Більше 300 дітей з різних міст України провели цікаво літні канікули в нашому закладі. На табірних змінах працювали творчі педагоги Центру з вокалу, хореографії, образотворчого та театрального мистецтва, медіа грамотності, раннього розвитку дитини. Вони допомагали дітям повірити у себе, розкрити свої приховані таланти та подивитися на світ по-новому.

До творчого процесу були залучені представники Управління патрульної поліції в Чернівецькій області, Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області, педагоги Чернівецького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, педагоги кафедри психології Чернівецького національного університету імені Ю.Федьковича.

Незабутні враження залишили у дітей відвідування Планетарію, заняття з арт-терапії та багато інших цікавинок.

Щира подяка громадській організації «Спілка української молоді Румунії» (м. Бухарест), благодійна організація «Save the children» за надані матеріали (олівці, крейда, пластилін, засоби гігієни інше) та чудові смаколики.

Тож сподіваємось, що час проведений у таборі запам’ятається дітям надовго і незабутні емоції вони зможуть забрати із собою в різні куточки нашої різнобарвної мирної України!

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук