Previous Next

«Подорож до Мрії»

Все на світі розпочинається з Мрії! Історія КЗ «Чернівецький обласний центр естетичного виховання «Юність Буковини» також розпочалася з Мрії: маленької мрії - дарувати велику радість дітям! Відтоді вже 30 років поспіль наш заклад та його талановиті вихованці втілюють свої мрії в життя, танцюючи на кращих майданчиках світу, підкорюючи своїм голосом відомі сцени, розфарбовуючи світ кольорами веселки, граючи найцікавіші акторські ролі. Але ж мрій багато не буває! Підтвердженням цьому став творчий звіт колективів Чернівецького обласного центру естетичного виховання «Юність Буковини», який цього року відбувся у важливий для нашої держави день – День Конституції України. Цього дня на тридцятому творчому звіті всі дитячі колективи нашого закладу вирушили у нову подорож до МРІЇ!

Окрім мистецької програми в рамках Звіту відбулася виставка малюнків «Ми з України» вихованців гуртків образотворчого мистецтва.

Гордістю кожного закладу є його випускники. Вісім випускників Центру отримали цього дня Свідоцтво про позашкільну освіту.

Ми щиро сподіваємося, що наша творчість обов’язково допоможе у здійсненні найголовнішої мрії всіх українців! Все буде Мир! Все буде Україна!

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук