Благодійний івент "Діти-дітям"

Безстрокова ініціатива "Діти-дітям" – це захід, спрямований на позитивні процеси: подарувати Свято дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах, допомогти адаптуватись, знайти друзів, абстрагуватись від негативу, просто заспокоїтись, відчути себе в безпеці, серед рідних людей.

Дуже зворушливо, коли місцеві дітки намагаються усіляко підтримати діток з інших міст. Ми пишаємося гуртківцями "Юності Буковини", які поділилися своїм теплом і світлом під час благодійної акції "Діти-дітям", що відбулась у чернівецькому розважальному центрі "Панорама" 14 травня 2022 року.

Вихованці колективів "Молодість" (керівник Ірина Ковальська), "Україночка" (керівник Яніна Олійник), на рівні із "зірковим десантом" залучали до танцювального майстер-класу усіх учасників акції "Діти-дітям" (дітей та їх дорослих), фотографувались, активно спілкувались та роздавали жовті і блакитні стрічки на згадку про весело та корисно проведений час. Деякі відвідувачі івенту зацікавились заняттями художньо-естетичного напряму центру "Юність Буковини" та виявили бажання займатися в гуртках нашого закладу.

Спостерігаючи за такою "дорослою" дитячою підтримкою та турботою, вкотре переконуємось, що ми сильна та незламна Нація! Тож єднаємось і допомагаємо один одному у важкі часи.

Всі ми діти твої, Україно!

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук