Ми з України

У гуртку бально-спортивного танцю «Молодість» та «Пластика» 12 березня 2022 року відбувся дистанційний виховний захід «Ми з України».

Учасники заходу обговорили варіанти використання державної символіки в житті як засіб ідентифікації себе як українця. Особливу увагу звернули на соціальні мережі. Розібрали як створювати логотип, як і де можна його встановлювати.

Керівник колективу «Молодість» Ірина Ковальська напередодні заходу дала завдання своїм вихованцям – знайти вірші українською мовою про танці. Гуртківці постаралися на славу та зачитали вірші в етері.

Жвавий інтерес та щире захоплення викликала експозиція картин вихованців гуртка «Юний дизайнер» (центру «Юність Буковини») на тему мистецтво бального танцю в Україні.

Активною була дискусія вихованців на тему: «Ідентифікація себе як українця за кордоном».

Учасники заходу переглянули та обговорили відео-виступ Маріуса-Андрія Балана та Кристини Мошенської, яким танцюристи хотіли привернути увагу світу до подій в Україні. Діти захоплювались активною громадянською позицією цієї пари.

Інформація про те як в перші дні війни на змаганнях в Польщі прапор України став месенджем про патріотизм, свободу та незалежність України сколихнула почуття гідності у гуртківців колективу.

Живе спілкування з випускником гуртка «Молодість» Дмитром Мельничуком, що живе за кордоном, активно підтримує українців у своєму місті та допомагає, в такі скрутні часи, Україні, показало що ми маємо приклад для наслідування та маємо плекати в собі любов до нашої країни і впевненість у силі духу нашої нації.

Україна єдина, Україна – це світ!

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук