Previous Next

ЗИМОВИЙ ВЕРНІСАЖ Народного Художнього Колективу «Юний Дизайнер»

Зимовий Вернісаж народного художнього колективу гуртка «Юний дизайнер» - традиційна виставка творчих робіт колективу, яка вже 24 років залишається улюбленим святом не тільки дітлахів, але і всього колективу «Юності Буковини», а також численних шанувальників мистецтва.

Вернісаж-2021, який гостинно відкрив свої двері 23 грудня налічує понад 100 творчих робіт. Це спроба юних дизайнерів передати свій погляд на сучасне мистецтво.Виставка вражає великим розмаїттям авторських робіт, виконаних в різних видах, жанрах, і техніках образотворчого мистецтва.Надзвичайно колоритний живопис з неймовірними, фантастично красивими образами видатних історичних постатей, серед яких видатні художники епохи Відродження Леонардо да Вінчі та Мікеланджело, осучаснений Ван Гог та відтворена у роботі автора неповторна манера письма великого художника. Це ціла галерея портретів, кожний з яких вражає філігранно виписаними рисами обличчя. Це вражаюча графіка, в якій прекрасно поєднані форма і лінії у вишуканих архітектурних спорудах. Це тонко виписані моделі всесвітньо відомого Дому Діор. Це розкішне декорування камнями Сваровського, зернами кави, пелюстками квітів Це чудові пейзажі і натюрморти, які привертають око неймовірним володінням кольором, гармонійною побудовою композицій. А також це надзвичайно професійно виконані модульні картини, які вирізняються як масштабом, так і тематикою і кольоровою гамою.

Від Вернісажу до Вернісажу ми завжди відкриваємо все нові і нові творчі можливості цього неймовірно талановитого колективу!

Відеоматеріал можете переглянути на сторінці "Юності Буковини" у Фейсбуці.

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук