Previous Next

Триває Місяць цифрової грамотності

Долучаємось до масштабної інформаційної кампанії, щоб надихнути українців на набуття цифрових навичок. На платформі @Дія.Цифрова освіта (https://www.facebook.com/diia.education) можна безоплатно дивитися освітні серіали, які допоможуть розвинути цифрові навички. Загалом близько 70 курсів для людей елегантного віку, вчителів, медиків, юристів, журналістів, держслужбовців, школярів, і це неповний перелік.

В Центрі «Юність Буковини» педагоги активно долучаються до інформаційної компанії. Також упродовж листопада проводяться заходи, спрямовані на розвиток цифрових компетентностей, кібербезпеки, набуття навичок безпечного користування соціальними мережами, аналізу інформації (фактчекінгу), профілактики залежності від Інтернету в гуртках хореографічного, театрального, вокального та образотворчого напрямів.

Інформацію для таких заходів можна знайти переглянувши освітні серіали на сайті Дія.Цифрова освіта. За посиланням нижче пропонуємо також ознайомитись з цікавою та корисною статтею «PRO: НЕТИКЕТ» від керівника гуртка Pro Media.

https://liliakhmel.blogspot.com/2021/11/pro.html?m=1

Живіть комфортно та щасливо завдяки цифровим навичкам!

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук