Previous Next

Естетичний вигляд гуртківця

20 листопада 2021 року для гуртківців центру «Юність Буковини» був проведений традиційний захід гуртка бально-спортивного танцю «Молодість» – «Естетичний вигляд гуртківця. Макіяж».

Для творчої особистості важливо не лише вміти занурюватись у творчий процес, але і помічати світ навколо та презентувати себе. Належний естетичний вигляд гуртківці мають вміти підтримувати під час виступів, на заняттях та в повсякденні.

Під час заходу учасники обговорили вміст косметички (для дівчат) та несесеру (для хлопців), що варто носити в сумці, щоб завжди охайно виглядати. Підібрали концертні та повсякденні зачіски для хлопців і дівчат, та практикувалися у їх створенні.

Ірина Ковальська, керівник гуртка «Молодість», розповіла про традиційні косметичні засоби, що використовуються для створення зачісок та ознайомила з новинками, що вийшли цього року.

«Виглядай краще та покращуй результати своїх занять» під цим гаслом завершився захід «Естетичний вигляд гуртківця. Макіяж». Вихованці змогли забрати багаж знань щоб практикуватися та зробити їх своєю корисною звичкою.

Проводьте час цікаво та корисно разом з нами! Ваша «Юність Буковини»

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук