Previous Next

Рівні. Різні. Незалежні

З метою пошуку та підтримки обдарованих дітей, популяризації образотворчого мистецтва, національно-патріотичного виховання дітей та молоді, залучення до виявлення своєї соціальної ролі та громадянської позиції з 25 жовтня по 30 листопада в КЗ «Чернівецький обласний центр естетичного виховання «Юність Буковини»» діє обласна виставка-конкурс «Галерея мистецтв» у номінації «Образотворче мистецтво» за темою «Рівні. Різні. Незалежні». На розгляд обласного журі було подано 201 творчу роботу учнів (вихованців) закладів загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти області.

Здебільшого, в конкурсних роботах знайшли відображення теми, пов’язані із збереженням народних традицій та сімейних цінностей; безбар’єрності у здобутті освіти; прав дітей та молоді на змістовний відпочинок; захисту навколишнього середовища.

За рішенням журі були визначені 1 – володар Гран-прі, 18 переможців та 30 дипломантів обласної виставки-конкурсу, які нагороджені Дипломами Департаменту освіти та науки Чернівецької обласної державної адміністрації.

Дякуємо всім, хто долучився до участі у виставці-конкурсі, випробувавши себе в непростому творчому завданні.

Отримати дипломи переможців можна в каб. 308 (Александровська Ганна Григорівна).

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук