Підвищення кваліфікації педагога ЗПО

Коли творча людина вважає що досягла вершини – її професійний зріст зупиняється. В сфері позашкілля немає високого рівня майстерності керівника гуртка без регулярного підвищення рівня його кваліфікації. В даний час педагоги повинні самостійно шукати та підбирати необхідний їм контент серед широкого вибору, що пропонує освітянський простір.

Деякі керівники гуртків центру «Юність Буковини» щойно завершили цікаві та насичені знаннями курси підвищення кваліфікації, запропоновані Інститутом післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області. Очне навчання із використанням дистанційних технологій, дало можливість поєднати синхронне та асинхронне навчання педагогічних працівників.

10 листопада 2021 року, виявився дуже насиченим днем. Хореографи Центру брали участь у ХІІI Всеукраїнській науково-практичній конференції «Хореографічна культура – мистецькі виміри». І для деяких з них це також був завершальний день курсів від Інститутe післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області.

Для успішної роботи, в теперішній час, необхідно підвищувати свою кваліфікацію в різних напрямах. Так педагоги ЧОЦЕВ «Юність Буковини» долучилися до масштабної інформаційної кампанії «Місяць цифрової грамотності» та опрацьовують інформацію висвітлену у освітніх серіалах на платформі «Дія.Цифрова рсвіта». За посиланням https://osvita.diia.gov.ua/ кожен може отримати необхідні знання запропоновані Міністерством цифрової трансформації. Також вихованцям гуртків за посиланням https://lms.e-school.net.ua/ запропоновано ознайомитись з платформою «Всеукраїнська Школа Онлайн».

Підвищення кваліфікації, в цілому, задовольняє потреби педагогів-позашкільників у професійному, інтелектуальному, культурологічному та моральному розвитку. Сприяє усвідомленню перспектив власного професійного розвитку. Допомагає знаходити нестандартні рішення в роботі з вихованцями.

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук