Previous Next

Можливості, що надає профорієнтація в позашкіллі

6-7 листопада 2021, відбувся «Форум молоді Буковини 2.0», організований Молодіжною радою Чернівецької області спільно з Управління молоді та спорту Чернівецької ОДА.

З вітальними словами до учасників звернулися заступниця міністра молоді та спорту України Марина Попатенко та начальник Управління молоді та спорту ЧОДА Гешко Іван Тарасович.

Протягом двох насичених днів учасники вивчали як утворити молодіжну раду у своїй ТГ, як керувати дорадчими органами влади. Ознайомилися з поняттями «молодіжна політика», «молодіжна рада», «молодіжний центр», «студентське та учнівське самоврядування».

Дуже приємно, що на Буковині зростає активна молодь, з високим порогом громадянської компетентності. І вдвічі приємно, що на Форумі ми побачили вихованців ЧОЦЕВ «Юність Буковини». В команді організаторів – випускники Центру: Данилюк Владислав (НХК «ХХІ століття», ЗХК «Паросток») та Гродецька Каріна (НХК «Арабеск», ЗХК «Паросток»); серед учасників форуму – вихованець колективу «Молодість» Міхалчан Максиміліан.

Завдяки професійній компетентності та особистісним якостям педагогів Центру наші вихованці мають активну життєву позицію, тверде бачення свого майбутнього і впевнено крокують до своєї мети.

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук