Previous Next

Гурткові традиції «Юності Буковини»

30 жовтня 2021 року для гуртківців центру «Юність Буковини» був проведений традиційний захід гуртка бально-спортивного танцю «Молодість» – «Перукарня. Шалені ручки».

Для творчої особистості важливо не лише вміти занурюватись у творчий процес, але і помічати світ навколо та себе в цьому світі. Естетичний вигляд гуртківці мають вміти підтримувати як час виступів так і на заняттях та в повсякденні.

Під час заходу учасники обговорили вміст косметички (для дівчат) та несесеру (для хлопців), що варто носити в сумці щоб охайно виглядати в повсякденні. Розібрали зачіски для хлопців та дівчат, що підходять для занять в гуртках та практикувалися у створення таких зачісок.

Ірина Ковальська, керівник гуртка «Молодість», розповіла про традиційні косметичні засоби, що використовуються для створення зачісок та ознайомила з новинками, що вийшли цього року.

«Виглядай краще та покращуй результати своїх занять» під цим гаслом завершився захід «Перукарня. Шалені ручки». Вихованці змогли забрати багаж знань щоб практикуватися та зробити їх своєю корисною звичкою.

Покращуйте своє життя та проживайте його цікаво на заходах «Юності Буковини»!

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук