Previous Next

УРА – канікули!

Позашкілля – це сфера освіти, одними із завдань якої є залучення дітей та молоді до активного відпочинку у вільний час, різнобічний розвиток їхньої особистості, соціалізація, розвиток громадянської та інших компетентностей, пошук власного життєвого шляху.

Період канікул особливий для закладів позашкільної освіти тому, що є можливість реалізувати для наших вихованців, що навчаються в різних закладах загальної середньої освіти, неймовірні та захопливі проєкти. Так, для допитливих гуртківців нашого активно-креативного Центру, була запланована низка заходів на період осінніх канікул 2021 року.

Запроваджено великий проєкт сезонних марафонів. Розпочав його «осінній» першим заходом «Публічна персона». 27 жовтня вихованці гуртків центру «Юність Буковини» познайомились між собою, пройшли практику роботи на відеокамеру, вивчали стилі сучасної хореографії, займалися вокалом та акторською майстерністю. Усі заняття були направлені на вміння презентувати себе публіці.

Допомагали учасникам опановувати нові знання чудові наставники «осіннього марафону» – працівники Чернівецького обласного центру естетичного виховання «Юність Буковини» – Ковальська Ірина (ЗХК гурток «Молодість»), Данилюк Валентина (гурток «Вікторія»), Чорна Віталіна (ЗХК гурток «Паросток»), Богославець Олександр (культорганізатор Центру).

Учасники поділились своїми враженнями про можливість втілення в життя отриманих знань від першого заходу «осіннього марафону», розповіли про свої емоції, почуття та очікування від наступних зустрічей.

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук