Previous Next

Виховний захід «Свято осені»

Виховний захід «Свято осені», який несподівано став останнім святом, що відбувалось в очній формі навчання, подарував його гостям та організаторам цілий фейєрверк емоцій та вражень.

Осінь – це та пора року, яка найбільш оспівана в поезії, та піснях, описана в літературі, відтворена в полотнах художників. Вона – тепла і холодна, вона різноманітна і чарівна, яскрава і туманна, по своєму магічна і таємнича… Осінь поетично називають останньою посмішкою року. І, звичайно, наші юні художники не могли проігнорувати це розномаїття фарб та кольорів, щоб не закарбувати красу осені у своїх художніх творах.

Щоб всім було весело та цікаво проводити час, вихованці гуртка «Палітра» підготували декілька зон: «Хенд-мейд зона» – тут всі охочі могли навчитись виготовляти декоративну гірлянду, щоб прикрасити до свята, як свою домівку, так і будь-який простір для відпочинку. Друга зона – «Художній салон». Наші майстри запропонували присутнім на святі прикрасити себе містичним боді-артом або зробити фантастичний мейкап. А от для любителів селфі до «Свята осені» було оформлено дві фотозони, де кожний міг сфотографуватись один чи з друзями на згадку про свято. Також наші юні художники запросили всіх відвідати міні-галерею творчих робіт, присвячених не тільки прекрасній порі року, а й дуже цікавому для всіх любителів фантастичного та містичного святу – Хелловіну. Невеличка картинна галерея продемонструвала, як це свято відображається у дитячих творах – малюнках, а також у скульптурі.

А розпочалось свято з яскравого дефіле карнавальних костюмів, яке подарувало всім присутнім вибух емоцій та шалені оплески учасникам карнавалу.

Більше про «Свято осені» дивись на ТВОРЧІблог та сторінці «Юність Буковини» у Фейсбуці.

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук