Previous Next

Виставка «НАСТРІЙ МОГО МІСТА»

Виставкова діяльність та участь у різноманітних конкурсах є ефективним мотивуючим засобом для творчого зростання та самоствердження вихованців гуртків образотворчого мистецтва.

30 вересня 2021 року в Чернівецькому обласному художньому музеї відкрилась виставка творчих робіт вихованців гуртка «Палітра», якою керує Вікторія Савчук. В творчій біографії гуртка «Палітра» це вже четверта виставка, що експонується в художньому музеї. Цього разу юні художники присвятили свою творчість Дню народження Чернівців – 613 річниці першої писемної згадки про місто. У виставці «Настрій мого міста» представлено 30 творчих робіт вихованців різного віку і різного рівня навчання, в яких відтворено унікальні архітектурні споруди нашого міста, його затишні сквери та тихі вулиці. Найменші учасники виставки пофантузували на тему міста майбутнього, додавши до своїх робіт яскраві фарби та дивовижні силуети. Роботи виконані в різних техніках: олійний живопис, акварель, гуаш, графіка, та аплікація.

ВИСТАВКА ДІЯТИМЕ в Чернівецькому обласному художньому музеї ДО КІНЦЯ ЖОВТНЯ. Запрошуємо всіх небайдужих до мистецтва завітати до музею, щоб познайомитись з творчістю наших юних художників та залишити свої враження у Книзі відгуків.

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук