Previous Next

ВІТАЄМО ВСІХ З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ МУЗИКИ!!!

Музика і людина ідуть пліч-опліч протягом усього свого  існування.

Музика - не розвага, а складна розумова діяльність. Під час занять музикою відбуваються дивовижні речі, можуть включатися гени, які зазвичай не діють. Тому, усім з раннього дитинства, бажано займатись музикою, слухати  класичні твори, бо саме така діяльність  є  важливою і необхідною для тренування нейронної  мережі  головного  мозку.

    Тому, шановні  батьки, залучайте дітей до занять музикою, підтримуйте і мотивуйте їх. Радійте їхнім досягненням та будьте щедрими на похвалу. Це додасть вашим дітям віри в себе і бажання досягти більшого. Від спілкування з високим мистецтвом вони будуть розумнішими, талановитішими, всебічно розвиненими і духовно багатшими.

     В гуртках Чернівецького обласного центру естетичного виховання "Юність Буковини" музика звучить повсякчас.  На заняттях вокалу вихованці слухають  та виконують музичні твори; в гуртках  хореографічного жанру  діти  під музику відтворюють характер руху, створюють хореографічні композиції;  наші художники   малюють свої  композиції  натхненні музикою, яка звучить звідусіль.

«Музика наближує нам космос і зорі, і часто поселяє їх в наші душі...»    В.Олесь

Подивіться відео та оримайте задоволення від музики:

Легенда української пісні, Герой України - Василь Зінкевич "Музика звучить"

Зображення використане з джерела:

https://ru.depositphotos.com

Відео використане з джерела:

Youtube-канал Ravrenchuk1

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук