Previous Next

Гуртки образотворчого мистецтва чекають на тебе!

Уява та фантазія – це найважливіші сторони життя маленької особистості. Ейнштейн вважав, що фантазія важливіша за знання, тому що вона безмежна. Уявляти, придумувати і творити - це чудова особливість дитинства, яка дуже важлива, адже це вчить дітей бути креативними, вільно себе почувати у всіх сферах мистецтва, мати відчуття стилю і займатись цікавою справою. Обираючи заняття творчістю – діти обирають можливість стати важливим для себе і свого оточення, отримати нові емоції і просто відчути себе щасливими.

В нашому центрі діють надзвичайно цікаві гуртки образотворчого мистецтва, де креативні педагоги ставлять за мету максимально розвинути творчу уяву своїх вихованців, спонукають їх бути вільними у своєму виборі, не боятись проявляти свою творчу індивідуальність. Тут щодня дарують дітям позитивні емоції, відкривають та розвивають їхні таланти, наповнюють кожний день новими цікавими подіями.

Записавшись у гурток образотворчого мистецтва, кожна маленька особистість зможе навчитись основам живопису, графіки, скульптури, виконувати складні художні композиції, дізнаватись про цікаві дизайнерські прийоми та технології. Ми навчимо  вас бачити красу природи,  відчувати гармонію кольорів, сміливо братись за пензлі та фарби, щоб передати на папері все побачене і відчуте ! А ще ви матимете можливість випробувати свої творчі здібності, беручи участь у серйозних виставках та конкурсах. Організація дозвілля, культурного відпочинку та розумних розваг – це теж частина нашого веселого і неспокійного життя, частинкою якого зможе стати кожний з вас.

Отже,якщо хтось нудьгує вдома, не знаходячи собі місця, приходьте до нас в гуртки образотворчого мистецтва. Приймаємо дітей віком від 5 років. Щоб записатись у гурток – потрібно лише ваше бажання!

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук