Previous Next

Фестиваль мистецтв «Країна сонячних мрій»

Фестиваль мистецтв «Країна сонячних мрій» – це одна з найяскравіших сторінок нашого цікавого, веселого, неспокійного життя позашкільника, можливість для кожного гуртківця залишити на цій сторінці свій слід, зберегти спогад про цей особливий день, як про прекрасну можливість продемонструвати перед усіма свої здібності, своє щире захоплення обраним видом мистецтва.

Впродовж трьох днів з 31.05 по 2.06 у фестивалі брали участь вихованці початкового, основного та вищого рівнів навчання гуртків образотворчого мистецтва: «Юний дизайнер», «Палітра» та «Світ фантазій» – всього 160 учасників. Перед ними було поставлене особливе завдання – відтворити у малюнку свої мрії, поділитись уподобаннями, показати улюблене заняття, Яким же яскравим та різнобарвним виявився цей дитячий світ! Адже кожна мрія – це потяг до прекрасного, це бажання відкривати нові світи та можливості, мирно співіснувати з усім живим на землі, бути корисним та знайти себе у майбутній професії. Кожна творча робота – це маленька історія, довірливо розказана нам юними художниками.

Пропонуємо невеличку фото подорож цим фантастичних світом дитячих мрій (вище). В повному обсязі фотогалерею участі вихованців гуртків образотворчого мистецтва у фестивалі можна побачити на блогах керівників гуртків.

Дякуємо вам, наші чудові, талановиті, щирі та відкриті художники, за вашу наполегливість, старанність та майстерність, за достойну участь у фестивалі мистецтв «Країна сонячних мрій»-2021!

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук