Previous Next

Конкурс "NOOSPHERE SPACE ART CHALLENG"

Третій рік поспіль в Україні проводиться конкурс дитячих малюнків на космічну тематику NOOSPHERE SPACE ART CHALLENGE за підтримки ГО «Асоціація Ноосфера» та Макса Полякова.

Цього року тематика конкурсу була присвячена 30-й річниці Незалежності України і почесним завданням для юних творців було розказати у своїх малюнках якою вони бачать космічну Україну, її надбання та майбутнє.

12 квітня, у День космонавтики, було оголошено підсумки конкурсу. Кращими було названо 9 переможців, які отримали Дипломи І. ІІ та ІІІ ступеня. Організатори подякували всім, без виключення, учасникам, а їх було надзвичайно багато – аж 14854!

Вихованці Чернівецького обласного центру естетичного виховання «Юність Буковини» також проявили свою зацікавленість з розвитку космічної галузі України, подавши до участі у конкурсі свої творчі роботи. 34 юних митців отримали від організаторів конкурсу почесний Диплом учасника.

Ми щиро дякуємо вихованцям гуртків «Світ фантазій» (керівник Олена Мажуровська) та «Палітра» ( керівник Вікторія Савчук) за активну участь у престижному Всеукраїнському конкурсі, який став для наших юних художників ще однією сходинкою на шляху до їх творчого зростання.

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук