Previous Next

Вітаємо з перемогою!

Упродовж січня-лютого 2021 року в області проведено ІІ етап щорічного Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності "Джерело творчості". Цього року на звання кращого педагога номінувались керівники гуртків художньо-естетичного, туристсько-краєзнавчого, науково-технічного та дослідницько-експериментального напрямків позашкільної освіти.

У обласному етапі конкурсу взяла участь керівник народного художнього колективу гуртка "Юний дизайнер" Алла Леонідівна Руснак, яка презентувала свій педагогічний досвід за темою "Креативне виховання, як процес формування успішної, соціально активної та інтелектуальної особистості засобами навчальної та виховної роботи".

За підсумками ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу "Джерело творчості" у 2020/2021 н.р. (наказ Департаменту освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації від 24.02.2021 р. № 49). Алла Леонідівна Руснак отримала почесну нагороду -

Диплом І ступеня!

Попереду – участь у І (заочному) турі ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу "Джерело творчості" у 2020/2021 навчальному році.

Вболіваємо за нашого керівника – Аллу Леонідівну Руснак та бажаємо впевненої перемоги на державному рівні!

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук