#креативнийКарантин# Ми - з України

Ми з України. Україна – це ми. Україна – це я/Я – це Україна. Ніхто окрім нас. Ці та інші тези обговорювались з вихованцями гуртка бально-спортивного танцю ЗХК «Молодість» 4 березня 2021 року під час виховного заходу «Ми з України».

Як ідентифікувати себе як українця за кордоном, чи впливає поведінка окремої людини закордоном на імідж усієї держави, що може зробити танцюрист-спортсмен виступаючи перед публікою?

Розібратися в цих питаннях допомогла історія колективу та архівні записи. В активному діалозі дитина-керівник вихованці віднайшли багато «фішок» як презентувати себе та свій колектив під час поїздок на виступи закордоном.

Гуртківці колективу «Молодість» разом з керівником Іриною Ковальською підібрали на заняття патріотичний імідж для танцюриста і представили кожен себе. Патріотичного настрою під час виховного заходу та любові до батьківщини додали виконання гімну України та бально-спортивних танців під українські пісні. Гуртківці колективу бально-спортивного танцю «Молодість» разом з керівником Іриною Ковальською бажають усім надихатися красою своєї країни та пам’ятати, що ми, українці, – обличчя нашої держави. Будьте відкриті до інших народів, зрощуйте у своїй душі квітку любові до батьківщини та відкривайте своє серце.

З любов’ю до Вас та України!

Колектив «Молодість»

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук