Previous Next

#креативнийКарантин# Зимовий вернісаж - 2020

24 грудня 2020 року відкрився 22й ЗИМОВИЙ ВЕРНІСАЖ народного художнього колективу гуртка «Юний дизайнер», який вже давно став улюбленим святом не тільки самих гуртківців, але і всього колективу «Юності Буковини».

Вернісаж – це не просто відкриття виставки. Це ексклюзивний мистецький захід, який започаткувала у 1998 році керівник гуртка Алла Руснак. Ексклюзивність Вернісажу полягає в його абсолютній унікальності як дитячого творчого проекту. Найперше – це велике мистецьке свято, на яке, зазвичай, збирається весь колектив гуртка, батьки та навіть бабусі і дідусі гуртківців та їхні друзі. По-друге, це грандіозна виставка новорічної дизайнерської продукції. Традиційно, вихованці гуртка починали готуватись до Вернісажу за 2-3 місяця. Кожний бажав приємно здивувати не тільки своїх родичів та друзів та, мабуть, і самого себе, виставляючи на Вернісажі найрізноманітніші за техніками та технологіями художні вироби: ялинкові прикраси, дизайнерські листівки, авторські ляльки, новорічні іграшки, святкові атрибути для декору новорічного столу та інтер’єрний живопис, виконаний на полотні великого формату – все це невід’ємна частина святкової Новорічної виставки. І, нарешті, Вернісаж - це вишуканий світський захід з обов’язковим дрес-кодом, запрошеними поважними гостями та мас-медіа, концертними номерами та святковим фуршетом. І кожного року, Зимовий Вернісаж вражає дивовижним та казковим світом краси, що зветься мистецтвом.

ЗИМОВИЙ ВЕРНІСАЖ 2020 року зібрав невелике коло вихованців, в яке увійшли випускники гуртка та переможці Всеукраїнських виставок та конкурсів. Але традиція вражати новими відкриттями збереглась і в цей непростий рік. Відкриттям Вернісажу 2020 є найбільший за всю історію колективу модуль «Аліса в країні чудес», який складається з 36 самостійних полотен.

Сьогоднішній Вернісаж – це прояв нашої вірності тим добрим традиціям, які ми впродовж багатьох років укорінювали в нашому закладі, тим ідеалам естетичного виховання, які склались у нашому Центрі, це наша віра у те, що завтра наші виставки, концерти, виховні заходи знову, як раніше, зберуть не одну сотню відвідувачів – наших прихильників та друзів, - які прийдуть розділити з нами радість наших свят. За посиланням нижче Ви можете переглянути відео з нашого чудового заходу та зловити ще одну іскорку новорічного настрою:

"ЗИМОВИЙ ВЕРНІСАЖ 2020"

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук