Previous Next

#креативнийКарантин# Маленькі таланти ТОРРД "Малюк"

    Кожна дитина наділена різноманітними талантами: хтось має гарний голос і співає, хтось пише чудову музику, а хтось її виконує; хтось, маючи хист до слова, розповідає про красу цього світу, а хтось, володіючи пензлем і фарбами, відтворює цю красу у своїх картинах. Хтось із дорослих має талант лікаря, вчителя, архітектора. Хтось вміє смачно готувати, хтось робити чудові зачіски, а хтось, можливо, де б не опинився, вміє дарувати радість оточуючим. Разом, слугуючи своїм талантам один одному, люди допомагають робити світ кращим, світлим, добрішим.

    На думку В.Сухомлинського, задатки якихось здібностей, що дрімають у кожної дитини, "як порох: щоб їх запалити, потрібна іскра". Такою іскрою є натхнення, захоплення високою майстерністю людей, що стали дитині ідеалом. Якщо в малюка є маленький паросток таланту, він може перетворити в міцне, могутнє дерево, але тільки на благодатній основі працьовитості.

    Ми на заняттях у творчому об'єднанні раннього розвитку дитини "Малюк" намагаємось створити ідеальні умови для розвитку обдарованих дітей! Ось крихітна частинка великих талантів наших малюків.

Переглядайте відео на нашому Блозі:

https://maliuk-torrd.blogspot.com/2020/12/blog-post_14.html

Або YouTube-каналі:

https://youtu.be/Y5ES1G3F240

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук