Previous Next

#креативнийКарантин# Педрада он-лайн

10 грудня 2020 року відбулось засідання педагогічної ради КЗ ЧОЦЕВ «Юність Буковини» за темою: «Медіаосвіта як важливий компонент освітнього процесу сучасного позашкільного закладу». На порядок денний винесено такі питання:

1. Медіаосвіта як важливий компонент освітнього процесу сучасного позашкільного закладу.

2. Виконання навчальних програм за І півріччя 2020/2021н.р.

3. План дій щодо реалізації Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2020/2025рр.

4. Затвердження проєкту Плану роботи КЗ ЧОЦЕВ «Юність Буковини» на 2021 рік.

5. Розгляд Стратегії розвитку КЗ ЧОЦЕВ «Юність Буковини» на 2021/2025рр.

6. Розгляд методичних матеріалів для подання на затвердження Вченою радою ІППОЧО.

7. Техніка безпеки вихованців під час новорічних свят та зимового відпочинку.

Засідання проводилось у форматі онлайн-конференції в мережі Viber.

Питання медіаосвіти як частини освітнього процесу, спрямованого на підготовку особистості до безпечної та ефективної взаємодії із сучасною системою мас-медіа з урахуванням розвитку інформаційно-комунікаційних технологій висвітлила заступник директора з методичної роботи Тетяна Висоцька (ознайомитись з матеріалами доповіді можна на даному сайті в розділі «Цікаво» - «Керівникам»).

З аналізом виконання навчальних програм за І півріччя 2020/2021н.р. виступила заступник директора з навчальної роботи Інна Дутчак.

Завідуюча організаційно-масовим відділом закладу Наталія Боднарюк ознайомила присутніх з планом дій щодо реалізації Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2020/2025рр.

Завідуюча методичним відділом Алла Слободян винесла на обговорення педагогічного колективу План роботи КЗ ЧОЦЕВ «Юність Буковини» на 2021 рік.

Директор Центру Лада Касьянчук ознайомила присутніх з проєктом Стратегії розвитку закладу на 2021/2025рр., докладно обговорено цілі та пріоритети розвитку та завдання, вектори діяльності адміністрації та педагогічного колективу на підвищення якості позашкільної освіти. Були внесені доповнення щодо місії та візії закладу.

Методист образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва Ганна Александровська підготувала на розгляд педагогічної ради матеріали з вивчення передового педагогічного досвіду керівника народного художнього колективу гуртка «Юний дизайнер» Алли Руснак «Креативне виховання молоді як важлива умова формування успішної соціально-адаптованої та інтелектуальної особистості». Укладач вийшла з пропозицією до педагогічної ради про подання напрацьованих матеріалів на затвердження Вченою радою ІППОЧО.

З питанням техніки безпеки вихованців під час новорічних свят та зимового відпочинку виступив Сергій Ніколенко.

Рішення засідання буде внесено до Протоколу педагогічної ради та підсумкового наказу.

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук