Previous Next

#креативнийКарантин# Ми - рухаємось вперед!

Вітаємо вихованців зразкового художнього колективу гуртка художньо- сценічного слова «Паросток» із вагомими перемогами на Всеукраїнському XХІ дитячо-юнацькому фестивалі-конкурсі патріотичної творчості «Сурми звитяги», що проходив з 14.10.2020 по 08.11.2020р. у місті Львів.

Конкурс проводився в комбінованому форматі, в якому загалом взяли участь майже 9000 учасників. Це надзвичайно потужний та масовий конкурс, який відбувається щорічно за підтримки Міністерства освіти та науки України та збирає талановиту молодь, вихованців закладів позашкільної освіти, учнів мистецьких шкіл та студентів фахових закладів освіти України.

Надзвичайно приємно, що четвертий рік поспіль серед переможців конкурсу є наші вихованці, а саме, у віковій категорії (10-16 років):

Солкан Христина – 3 місце

Палагнюк Микола – 2 місце

У віковій категорії 17-27 років:

Данилюк Владислав – 3 місце

Гродецька Каріна – 2 місце

Бучинська Анастасія – 1 місце

Літературну композицію «Сім струн», яку виконували 7 вихованок гуртка (Балан Каріна, Житарюк Аліса, Данилюк Олександра, Шатирьонок Альона, Стрельцова Вікторія, Солкан Христина, Адажіннік Іоанна) нагороджено спеціальною відзнакою журі за «Найкращу декламацію».

Наші вихованці мають честь презентувати Буковину на заключному Гала-концерті, який відбудеться 23 листопада у форматі відео-запису на величній сцені Львівського театру опери і балету імені Соломії Крушельницької.

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук