Previous Next

#креативнийКарантин# Підсумки обласної виставки-конкурсу "Мій вибір - якісний світ"

          В Чернівецькому обласному центрі естетичного виховання «Юність Буковини» триває обласна виставка-конкурс образотворчого мистецтва «Мій вибір – якісний світ».

          Метою виставки-конкурсу є формування  у дітей та молоді активної громадянської позиції, асоціативного уявлення про якісну та безпечну продукцію, популяризацію руху за підвищення якості життя в рідній країні, розумне ставлення до навколишнього середовища.

         У виставці-конкурсі взяли участь 191 автора, учнів, вихованців закладів загальної середньої  та позашкільної освіти віком від 6 до 18 років.

          За рішенням обласного жур, відповідно до Положення про проведення обласної виставки-конкурс «Галерея мистецтв» серед закладів загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти було визнано переможців: 1володаря Гран-прі, 3 учасники посіли І місце, 6 – отримали ІІ місце, 9 – ІІІ місце та 30 учасників визнано дипломантами обласної виставки-конкурсу (наказ Департаменту освіти та науки облдержадміністрації № 352  від 03 листопада 2020 р.). 

         Обласна виставка-конкурс образотворчого мистецтва «Мій вибір – якісний світ» буде діяти в Чернівецькому обласному центрі естетичного виховання «Юність Буковини» до 25 листопада 2020 року.

          Щиро вітаємо переможців!

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук