Previous Next

#креативнийКарантин# Виховний захід «Настрій осені». Частина 1

      У осені багато граней та багато фарб. Вона – тепла і холодна, вона різноманітна і чарівна, яскрава і туманна, по своєму магічна і таємнича… 

 Саме осінньої пори, в останній день жовтня, всі шанувальники містичного, таємничого та загадкового святкують найулюбленіше свято дітей та й дорослих у країнах Європи, Канаді та Америці – Хелловін.       Наших дітей також  приваблює це свято, адже вони отримують можливість з іронією віднестись до усього незрозумілого та потойбічного,  покреативити у створенні  химерних образів та й просто весело та з чудовим настроєм поспілкуватись зі своїми однолітками. 

      В п’ятницю, 30 жовтня вихованці нашого центру  презентували свої  творчі роботи на тему  свята Хелловін  в рамках виховного заходу «Настрій осені»,  який проводився в гуртках образотворчого мистецтва в онлайн форматі з 26 по 30 жовтня. Треба відзначити, що готувались наші гуртківці до цієї події поза  часом, що відведений для занять в гуртку,  творчі завдання виконували самостійно, без консультування з керівниками, а використовуючи виключно свої творчі здібності та набуті знання. 

     Тема свята Хелловін є дуже привабливою для дітей, адже тут вони можуть без обмежень проявити свою творчу уяву, зануритись у таємничий світ містики та відтворити в своїх творчих роботах найнесподіваніші ідеї. А ще повірити, що власноруч зроблений  з гарбуза ліхтарик Джека, виставлений в ніч з 31 жовтня на 1 листопада на вікно свого помешкання, обов’зково віджене від твоєї родини усе зло, хвороби, лихих людей та небажані події.

             Час Хелловіна - це час скинути вантаж турбот, що накопичилися.

 Тому, влаштуйте собі домашню вечірку, зробіть містичний make-up, запаліть свічки та насолодіться теплим спілкуванням в колі сім’ї. А щоб було ще святковіше,  пропонуємо переглянути частину творчих  робіт, зроблених до свята Хелловін нашими юними художниками. В повному обсязі  роботи можна переглянути  за посиланням : junistdecor.com.ua на ТВОРЧІблог.

       А вже в наступній публікації очікуйте презентацію творчих робіт наших юних художників з створення художньої композиції на осінню тему.

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук