Previous Next

Наші "шалені ручки"

Художньо-естетичний напрям пощашкільної освіти України не просто розвиває у дітей та підлітків вокальні, хореографічні та інші навички, він готує їх до майбутнього життя. Так звертається увага на зовнішній вигляд гуртківця. Зачіска, одяг, взуття, макіяж, прикраси - це ніби незначні елементи зовнішнього вигляду проте вони допомагають людині виглядати естетично, йти з гарним настроєм на роботу, почувати себе впевнено.

Виховний захід "Перукарня. Шалені ручки" що традиційно проводить зразковий художній колектив "Молодість" вперше відбулась в умовах карантину. І той факт що дорослі не могли бути присутніми на заході змусив гуртківців стати більш самостійними та вчитися робити зачіски не лише собі, а й один одному.

Дружня атмосфера, творчі ідеї на тему "Зачіски із проділами", підтримка керівника Ірини Ковальської призвели до цікавих результатів. Окрім фотосесії результатів заходу силами колективу було створено міні-фільм "Шалені ручки -2020", який ви можете побачити на YouTube каналах Центру "Юність Буковини" та колективу "Молодість". Перейдіть за посиланням нижче, перегляньте фільм та спробуйте зробити зачіску із проділом вдома!

Міні-фільм "Молодість. Шалені ручки 2020"

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук