Previous Next

#креативнийКарантин# Дистанційний консалтинг у позашкіллі

22 жовтня на базі КЗ «Чернівецький обласний центр естетичного виховання «Юність Буковини»» відбулася обласна онлайн-нарада «Освітня діяльність сучасного гуртка – територія нових можливостей» для методистів художньо-естетичного напряму закладів позашкільної освіти.

У нараді взяли участь 17 методистів та заввідділами художньо-естетичного напряму закладів позашкільної освіти. Модератор наради, Лада Касьянчук, ознайомила учасників з планом онлайн-наради, окреслила основні завдання, що стоять перед адміністраціями закладів позашкільної освіти в умовах карантинних обмежень.

Висоцька Т.І. ознайомила присутніх з основними напрямами науково-методичного супроводу, дала настанови щодо організації роботи методичних відділів художньо-естетичного напряму у 2020/2021н.р.

Головною метою в проведенні цього методичного заходу було обговорення питань організації освітнього процесу в закладах позашкільної освіти під час дистанційного навчання. Присутні отримали рекомендації та практичні поради щодо вибору ресурсів для навчання онлайн, настанови щодо форм і методів, які доцільно застосовувати. Методисти за жанрами докладно описали специфіку діяльності гуртків Центру в умовах карантинних обмежень, поділились досвідом налагодження продуктивної діяльності з вихованцями різних рівнів навчання, зворотнього зв’язку з батьками. Наголосилось на такому важливому моменті підготовки до дистанційного навчання як ревізія навчальних програм і зміни до календарно-тематичного планування.

І.В.Ковальська познайомила присутніх з основними інструментами дистанційної освіти, особливостями та можливостями використання різних засобів для роботи remote.

Методисти художньо-естетичного напряму закладів позашкільної освіти отримали докладну інформацію про обласні фестивалі, конкурси та виставки, що будуть проводитись на базі ЧОЦЕВ «Юність Буковини» у 2020/2021н.р.

Адміністрацією КЗ ЧОЦЕВ «Юність Буковини» запроваджено онлайн-консультації для методистів та керівників гуртків навчальних закладів області. З графіком методичного консалтингу можна ознайомитись на інформаційному сайті закладу в розділі «Документація» - «Публічна інформація».

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук