Рухаємось вперед

Навчальний рік 2019-2020 дивував освітян своїм неординарним завершенням. В умовах неочікуваного довготривалого карантину працівникам позашкілля довелось активно вивчати та впроваджувати в роботу нові технології.

Розширюючи горизонти майстерності, працівники нашого Центру взяли участь у багатьох вебінарах, всеукраїнських конференціях,  проектах таких, як "Заклади позашкільної освіти. Дистанційне навчання" (від МАПО). 

Роботу педагогічних працівників ЧОЦЕВ "Юність Буковини" можна було побачити на платформах Центру: сайт, сторінка на Фейсбуку та в Інстаграмі, Ютьюб канал, блоги за напрямами. На Ютьюб каналі Департаменту освіти та науки Чернівецької облдержадміністрації, на фейсбук сторінці Міжнародної асоціації позашкільної освіти. Також на особистих сторінках методистів, керівників та їх колективів у блогах, Фейсбуці, Інстаграмі, Ютьюб каналах.

Ми не знаємо, що принесе нам новий навчальний рік, але вже активно готуємось. Так, 11-13 серпня 2020 року відбувся тренінг для працівників нашого Центру з освоєння нових інтернет-ресурсів. Робота в малих групах дозволила обмінятися досвідом вже впроваджених у освітній процес інтернет-технологій та детальніше вивчити нові.

Ми переконані, що різноманітність та багатогранність обраних методів зробить процес навчання більш цікавим та доступним в умовах інформатизації сфери освіти.

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук