#креативнийКарантин# Вектори діяльності в новому році

Основні орієнтири в діяльності ЧОЦЕВ "Юність Буковини" у 2020/2021 н.р.

Багато питань, що потребували нагального вирішення, винесено на обговорення педагогічною радою, яка відбулася 27 серпня 2020 року в Чернівецькому обласному центрі естетичного виховання «Юність Буковини». До порядку денного включено такі питання: освітня програма Центру на 2020/2021н.р., навчальні програми та календарно-тематичне планування для роботи керівників гуртків, розгляд Робочого навчального плану закладу на новий навчальний рік, планування проведення виховних заходів у 2020/2021н.р., схвалення Регламенту роботи закладу під час карантинних обмежень, ознайомлення з тимчасовими інструктажами для працівників закладу та вихованців. 

Оскільки інформаційний сайт закладу вважається інструментом для формування інформаційно-освітнього середовища закладу освіти та позитивного іміджу, колективом ЧОЦЕВ «Юність Буковини» було розроблено Положення про інформаційний сайт та схвалено його рішенням педради.

Перша в цьому навчальному році педагогічна рада проходила за темою: «Можливості партнерства Центру з закладами освіти, культури та громадськими організаціями». Педагогічні працівники взяли активну участь у дискусії щодо тісної співпраці нашого закладу з іншими навчальними закладами (зокрема, педагогічним фаховим коледжем ЧНУ ім. Ю.Федьковича, Чернівецьким обласним фаховим коледжем мистецтв ім.С.Воробкевича, Чернівецьким коледжем дизайну та економіки, Чернівецьким вищим професійним художнім училищем №5 тощо). Цікавим, змістовним та перспективним є також партнерство з культурно-мистецькими закладами та громадськими організаціями області. Завдання колективу Центру вбачається у подальшій співпраці та пошуку нових партнерських зв’язків.

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук