Previous Next

Обласна нарада - формат онлайн

        21 серпня на базі КЗ «Чернівецький обласний центр естетичного виховання «Юність Буковини»» відбулася обласна онлайн-нарада заступників директорів, завідуючих відділами художньо-естетичного напряму. 

       Головною метою в проведенні такого методичного заходу було обговорення питань організації освітнього процесу в закладах позашкільної освіти в 2020/2021н.р. Проведенню онлайн-наради передувала серйозна підготовча робота педагогічних працівників та адміністрації. 

       Присутні отримали рекомендації щодо створення освітньої програми закладу на новий навчальний рік, практичні поради щодо дистанційного формату освітнього процесу. Зважаючи на специфіку діяльності закладів позашкільної освіти художньо-естетичного напряму, корисним  став досвід Центру в організації культурно-масових та виховних заходів в онлайн-форматі. 13 заступників директорів та заввідділами отримали докладну інформацію про обласні фестивалі, конкурси та виставки, що будуть проводитись на базі ЧОЦЕВ «Юність Буковини» у 2020-2021н.р. Жваву зацікавленість викликало питання «Інформаційний сайт закладу – показник інформаційної відкритості, позитивного іміджу та успішності».

     Модератором наради  Ладою Касьянчук були окреслені ключові завдання діяльності закладів позашкільної освіти, мотивовано педагогів до творчої ініціативи та професійного зростання.

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук