Previous Next

«Юність Буковини» запрошує!!!

Ближче до вечора першого ж дня карантину мама трьох дітей винайшла вакцину від коронавірусу. Якось так жартома про актуальне))).

Адже кому як не батькам добре знайомі відчуття справжнісінького апокаліпсису у вигляді дитячих невгамовних карантинних пригод. Супергерої 24/7 – саме так можна сказати про батьків, які сміливо кидали виклик важким одноманітним будням і відкривали в собі нові здібності та вміння. І все це в чотирьох стінах!!! Але насправді, вихід є! (Реальна альтернатива жартівливим мемам).

КЗ «Чернівецький обласний центр естетичного виховання «Юність Буковини»» пропонує батькам та дітям такий необхідний простір!!! І це не лише про свободу руху, а й про вибір, який дозволить дітям творити, пізнавати світ та збагачуватись позитивом, а батькам – трішки відпочити, бо попереду ще багато «супергеройських» справ та нових звершень. Хореографія, вокал, образотворче мистецтво, художньо-сценічне слово, англійська мова чи творче об’єднання «Малюк». Обирайте, що найбільше підходить вашим дітям, аби якнайкраще розкрити їх творчий потенціал.

Важливо! Враховуючи всі карантинні обмеження в м.Чернівці, колектив закладу відповідально підготував заклад до початку навчання вихованців. Створені всі необхідні умови для проведення безпечного освітнього процесу відповідно до рекомендацій МОЗ і Міністерства освіти і науки України.

Зокрема придбані засоби індивідуального захисту (медичні маски), безконтактний термометр, дезінфектори, 2 опромінювача бактерицидних. Під час перерви проводиться провітрювання, обробка поверхонь дезінфікуючими засобами, вологе прибирання. Місце знаходження керівника гуртка обмежене для вихованців.

На територію закладу заборонений доступ для сторонніх осіб, в тому числі батьків (осіб, які їх замінюють). У закладі введений масковий режим. Під час занять діти працюють без масок, але зі збереженням дистанції.

Туалети відповідають вимогам МОЗ: в наявності мило, безконтактні рукомийники та сушарки. 

У разі сприятливих погодних умов частина занять буде проводитись на відкритому повітрі (прилегла територія, придбані складні стільці).

Ми чекаємо Вас за адресою: вул. Героїв Майдану, 5 Чернівецький обласний центр естетичного виховання «Юність Буковини». Контактний телефон (0372) 55-05-00.

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук