Previous Next

#карантинНЕканікули# Веселі і сумні барви травня

Травень… Це чарівний місяць буяння життя в природі, яскравості барв, справжнього тепла, надій на добрий урожай та на кращу долю.

Повітря напоєне пахощами бузку, земля заквітчана жовтогарячими килимами кульбаб та лісовими озерцями ніжних конвалій, а на тлі блакиті неба горять рожево-білі свічки каштанів.

Творче об’єднання раннього розвитку дитини «Малюк» додає до фарб травня трішки сумних кольорів, адже у Чернівецькому обласному центрі естетичного виховання «Юність Буковини» саме в цьому місяці завершується навчальний рік. На жаль, через карантин запланований виховний захід «Прощавай, «Малюк!»» не вдасться провести, тому всі керівники гуртків дистанційно передають вітання нашим випускникам:

«Ви частинку життя в «Малюку» пройшли,

Тут навчились читати й писати,

До шкільного життя вас щоденно вели

Керівники, мами і тата.

Тут відкрили вам світ і навчили життя

Цінувати, й любити природу,

Не лишати в біді ні старих, ні малих,

Берегти завжди честь свого роду.

Ви тепер школярі, хай щастить вам в житті,

Щоб вам легко у світі жилося,

Щоб дванадцятки зажди в портфелях були

І задумане вами збулося.»

Ми впевнені, що завдяки своїй грамотності та розуму Вам пощастить у житті досягнути великих висот. Згадаймо, як ви із великим задоволенням відгадували загадки, розповідали віршики, весело співали та танцювали. Назавжди залишаться у пам’яті цікаві пригоди, що траплялись під час занять та на перервах. Два веселих роки у ТОРРД «Малюк» пролетіли як коротка мить. Дуже швидко час летить… Звичайно, ми із гордістю вручаємо Вам Диплом про проходження курсу навчання у ТОРРД «Малюк».

Щасливого вам польоту

на шкільному літаку,

наші любі малюки!

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук