Previous Next

#карантинНЕканікули# Великодні традиції "Юності Буковини"

Дорогі друзі, вихованці "Юності Буковини" та їх батьки! Вже зовсім скоро весь християнський світ буде святкувати Великдень – світле Воскресіння Христове! Хтось з вас відсвяткує його 12 квітня, інші – 19 квітня.

Більшість з нас добре пам'ятає, що за тиждень до свята, ми з великою радістю збирались у фойє ІІ поверху на майстер-класах, що організовували для гуртківців Центру юні художники – вихованці гуртків образотворчого мистецтва та їх керівники, де кожний мав можливість навчитись писати писанки або створювати маленькі подаруночки для своїх найрідніших.

Ми не будемо змінювати традиції! Пропонуємо всім взяти участь у наших майстер-класах, які розробили для вас керівники гуртків "Юний дизайнер" Алла Руснак, "Палітра" Вікторія Савчук та "Світ фантазій" Олена Мажуровська, з урахуванням ваших можливостей та наявних  вдома матеріалів.

Яким саме подаруночком ви порадуєте своїх родичів – обирати вам. А ми з нетерпінням будемо чекати ваші фото-звіти про участь у майстер-класах! Всім успіхів і натхнення!

 

Савчук Вікторія

http://junistdecor.blogspot.com/2020/04/blog-post_6.html

Руснак Алла

http://junistdecor.blogspot.com/2020/04/blog-post_54.html

Олена Мажуровська

https://junistdecor.blogspot.com/2020/04/blog-post_10.html

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук