Previous Next

#карантинНЕканікули# Заняття в стилі "аеробіка"

У ЧОЦЕВ "Юність Буковини" вихованці НХК "Україночка" розпочали дистанційні заняття. Для цього керівником, Олійник Яніною, було розроблено комплекс занять в стилі "аеробіка" для основного і вищого рівня навчання. Вихованці з захопленням розпочали займатися по новій схемі. В перший же день занять дуже активно діти виконували завдання та надавали відео та фото звіти.

Комплекс дистанційних занять розрахований на тиждень для дітей віком від 10 до 16 років. Заняття відбуваються за розкладом тричі на тиждень (понеділок, середа, п'ятниця).

Мета: спонукати дітей до рухливих дій під час карантину, завдяки використанню інтернет-ресурсів; підвищити м'язову та емоційну витривалість дітей.

Завдання: підтримати та зміцнити здоров'я вихованців на період карантину.

Тричі на тиждень, згідно розкладу, в обідній час, Яніна Миколаївна виходить на зв'язок з вихованцями в групу, яка створена в  Messenger чи Viber, WhatsApp, Telegram. Керівник проводить опитування про стан здоров'я дітей особисто. В окремому повідомлені – правила техніки безпеки виконання вправ в домашніх умовах.

Наступний етап – це надання інформації керівником про завдання на день у вигляді відео-звернення або звичайним текстовим повідомленням. Також керівник зазначає термін виконання роботи (наприклад, до 19.00). Після отримання завдань діти їх виконують, фіксуючи на свої ґаджети, та відправляють в приватних повідомленнях керівнику. В свою чергу, керівник повинен проконтролювати процес виконання, переглянувши відео кожного вихованця та схвально прокоментувати за старання, а також надати рекомендації для удосконалення техніки виконання вправ (якщо в цьому є потреба).

Пропоную перше з трьох занять в стилі "аеробіка" на тиждень для груп основного та вищого рівня навчання.

Заняття 1 (понеділок)

Завдання на повторення матеріалу та підтримку фізичного стану вихованців.

1.Дітям запропоновано згадати вправи для розігріву м'яз тулуба на місці та рухів в стилі "аеробіки"

2.Завдання друге виконати партерні вправи для зміцнення м'язів.

3.Виконати стрибки.

Термін виконання до 18.30

3 18.30 до 19.30 перегляд відео повідомлень, та надання рекомендацій керівником.

Далі буде…

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук