Previous Next

День Гідності та Свободи

Щороку 21 листопада відзначається День Гідності та Свободи. Його встановлено на честь початку двох знаменних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Вони стали доленосними для України, тому вже традиційно вся країна об'єднується в цей день та вшановує всіх тих, хто силою свого глибокого патріотизму відстоював свою державу – територію гідності та свободи. 

Саме  21 листопада в Чернівецькому обласному центрі естетичного виховання «Юність Буковини» відбувся захід вшанування Дня Гідності та Свободи. Керівники гуртків зі своїми вихованцями підготували патріотичний концерт. Таким чином вони продемонстрували свою національну свідомість та розуміння важливих демократичних цінностей. Вокальні композиції виконували вихованці гуртків «Колорит» (керівник Ірина Кабачій) та «Мрія» (керівник Світлана Літовська). Хореографія була представлена гуртками «Україночка» (керівник Яніна Олійник), «Арабеск» (керівник Галина Пупченко), «Артеміда» (керівник Вікторія Приходько) та «XXI століття» (керівник Тетяна Любко). Майстерністю слова вражали вихованці гуртка «Паросток». Також на великому екрані в залі відбувся показ двох патріотичних відеороликів про ті знаменні події. Хвилиною мовчання усі присутні вшановували героїв Небесної Сотні та воїнів АТО. 

Своєю активною участю в концерті діти показали повне розуміння тих подій. Їх чітка патріотична позиція спрямована на збереження цінностей свободи та незалежності.

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук