Ми розпочали новий рік!

Весело та креативно розпочали навчальний рік вихованці ЧОЦЕВ «Юність Буковини». Так, 17 вересня відбувся неймовірний святковий концерт. Ще до його початку глядачі мали чудову нагоду  зарядитися мегапозитивом . Так, вихованці гуртка «Молодість» зустрічали їх щирими посмішками та дарували  різнокольорові  браслети з символікою рідного центру. 

 

Темою святкового дійства було ЩАСТЯ. А розпочався концерт традиційно –  виконанням гімну «Юності Буковини». Далі своїми незабутніми спогадами поділилися вихованці гуртка «Молодість» (керівник Ірина Ковальська). Їх виступ так надихнув ведучих на роздуми про щастя, що ті пішли у зал шукати його. І таки знайшли у простих та щирих відповідях глядачів. Розмірковувала про щастя і керівник відділу інклюзивної, спеціальної, позашкільної освіти та виховної роботи Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації Гринюк Оксана Іванівна. Зі сцени вона привітала усіх з початком нового навчального року та побажала успіхів у кожному з починань. Також нагородами відзначила керівників колективів, які підтвердили звання «Народний художній колектив» (Світлану Літовську, Тетяну Любко, Галину Пупченко, Яніну Олійник) та отримали звання «Зразковий художній колектив» (Наталію Боднарюк). Святкову програму продовжили веселі та драйвові  виступи гуртків «XXI століття» (керівник Тетяна Любко), «Тріумф» (керівник Катерина Русецька) та «Артеміда» (керівник Вікторія Приходько). Натомість зворушливими та ніжними виявились номери гуртків «Арабеск» (керівник Галина Пупченко) та «Дивертисмент» (керівник Віра В'юга ). З символічним посланням до всіх дорослих та дітей була хореографія гуртка «Україночка». На одній сцені зі своїми вихованцями виступила Яніна Олійник. Разом вони показали хореографічну композицію «Нас мільйони». Українська патріотична пісня пролунала з уст вихованців гуртка  «Колорит» (керівник Ірина Кабачій ). Про  мрію символічно заспівали вихованці гуртка «Мрія». Натомість Дзянь Тянь Юй (гурток «Жайвір» керівник Ірина Стиць) підкорив усіх глядачів українською жартівливою піснею «Мав я раз дівчиноньку».

Особливою частиною святкового концерту було привітальне слово директора ЧОЦЕВ «Юність Буковини» Лади Касьянчук. Очільниця центру звернулася до батьків та дітей і подякувала їм за співпрацю та побажала нових звершень. Вона також нагородила колективи подяками за сумлінну та натхненну працю.

Після цієї урочистої частини був креативний виступ гуртка сценічно-художнього слова «Паросток» (керівник Наталія Боднарюк). Діти виконали композицію «Юність Буковини». На завершення вихованці центру танцювали флешмоб «Щастя це – …» і вкотре довели, що їхньому таланту немає меж!!!

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук